Bikefitting racefiets

Over Idealefietshouding.nl

Werken aan jouw ideale fietshouding op de racefiets

Bikefitting racefiets

Missie

Idealefietshouding.nl is ontstaan met het idee om nóg meer fietsliefhebbers te helpen aan een goede positie op hun racefiets. Écht genieten op de fiets zonder afgeleid te worden door zeurende pijntjes of twijfels te hebben over de afstelling van je fiets. Aron Kremer ziet als bikefitter dagelijks zeer uiteenlopende fietsen en fietsers tijdens bikefits. Het geeft hem veel voldoening om comfortabele en geoptimaliseerde fietsposities te creëren voor zijn klanten.

 

"Het zou geweldig zijn als ik door middel van deze videocursus nog meer wielrenners kan helpen en daarmee serieuze klachten of blessures kan verhelpen of voorkomen. De impact van de fietspositie op het fietsplezier mag niet onderschat worden."

Onze diensten

Bikefitting racefiets

Cursus Bikefitting voor de Racefiets

Een eenduidig, betaalbaar en duidelijk stappenplan om je racefiets perfect af te stellen.

aankoopadvies racefiets

Bikefitting services

Aron Kremer is eigenaar van de Biomechanieker. Hij biedt op de locaties in Rotterdam en Heenvliet diverse diensten aan zoals aankoopadvies en bikefitting voor elk type fiets. 

Wat anderen over ons zeggen

"Kijk op houding, comfort, krachtoverbrenging en materiaal"
Als triatleet ben ik constant op zoek naar marginale verbeteringen. Meestal zoek je dat in materiaal. Echter, de grootste vijand voor verbetering ben je vaak zelf. Zo kwam ik na de Ironman Portugal uit bij Aron van De Biomechanieker. Ondanks een goede tijd had ik toch last van rugpijn op mijn Felt TT fiets. Ik ging op zoek naar een holistische kijk op houding, comfort, krachtoverbrenging en materiaal (fiets). Hij heeft mij fantastisch geholpen. Ik heb gelijk twee fietsen laten afstellen en zie nu al verbetering. Ik kan hem zonder reservering aanraden. Ook als je in de markt bent voor een nieuwe fiets moet je echt eerst bij hem langs!
  
"Ik kan dit iedereen aanraden die niet lekker op zijn fiets zit!"
Hier een review van een supertevreden klant! Dit voorjaar heb ik een nieuwe racefiets gekocht, maar er weinig op gefietst doordat ik niet lekker op mijn fiets zat. Overal pijntjes en ik vond het erg vermoeiend om te fietsen. Aron zag direct wat er (allemaal!!!) mis was met mijn fiets… een verkeerd zadel, stuur én cranks! Nadat alles er nieuw opgezet is en alles helemaal naar mijn lijf afgesteld is voelt het alsof ik op een andere fiets zit! Het fietst 100 x fijner en ik ben veel minder vermoeid!
Ik kan dit iedereen aanraden die niet lekker op zijn fiets zit!
Aron is supervriendelijk, neemt de tijd voor je en heeft er veel verstand van en kijk op!!
  
"Had ik eigenlijk jaren eerder moeten doen."
Met mijn oude racefiets een aankoopadvies meting uit laten voeren. Hieruit bleek dat ik sowieso al jaren op een te groot frame fietste. Na wat aanpassingen fiets ik hier ook veel beter mee. Na aanschaf nieuwe racefiets en een zomer zonder verdere fijn afstelling te hebben rond gefietst alsnog een complete fietsmeting laten doen door Aron. Doel was toch wat pijntjes en ongemakken weg te krijgen. Stiekem zijn er best wat aanpassingen gedaan hier en daar. Na een aantal ritten te hebben gereden ervaar ik veel meer ontspanning in mijn onderrug tijdens én na het fietsen en het heb ik het gevoel dat ik veel makkelijker tempo kan houden zonder overdreven inspanning. Had ik eigenlijk jaren eerder moeten doen. Bedankt Aron!
  
zelf bikefitting doen

GRATIS VIDEO: Wat is jouw ideale cranklengte?

Wat je gaat ontdekken in deze gratis video

  • Waarom het crankstel hét belangrijkste onderdeel van je racefiets is
  • Waarom je absoluut met de juiste cranklengte wil fietsen
  • Welke zaken van belang zijn bij het bepalen van de goede cranklengte
  • Wat de cranklengte is die past bij JOUW lichaam
Download hier direct de eerste video:  

Wat is jouw ideale cranklengte?